Prologue till F95Zone spel

oktober 4, 2020

F95Zone game är ett djärvt Japanskt PC-spel som nollställer på sentimentala samarbeten med anime unga damer. Det är en sub typ av Bishojo spel. F95Zone är en japansk trunkering som betyder “känsla”. Inte allt utom ganska knappt några F95Zone-spel innehåller obscent substans. Bishojo spel som innehåller in-your-face erotisk underhållning är för det mesta kallas H spel andra kallas F95Zone spel. Villkor dejting sim och visuell roman används regelbundet som likvärdiga ord för F95Zone spel på engelska. Villkoren kärlek sim eller kärlek erfarenhet spel karakterisera F95Zone spel desto mer exakt, för enkel användning på engelska.

Kvalitet

Minyerva's Game Over #2 – TRIPLEHEX

Dokyuesi har satt upp showen för F95Zone games 1992. I F95Zone spel, spelaren styr manliga jobb som omfattas av kvinnliga karaktärer. Spelet inkluderar start med fastställandet av konstgjorda hjärnkapacitet-kontrollerade unga damer, strävar efter att bygga sin inredning “Kärlek meter” genom rätt ämne avskräckt. Liknande spel pågår för en bestämd tid av speltid refererats, till exempel en månad eller tre år. Vid den tidpunkt då spelet stängs, förlorar spelaren spelet i händelse av att han försummade att segra på någon av de unga damerna, eller” kompletteringar ” en av de unga damerna, antingen genom att ha samlag med henne eller uppnå oändlig kärlek. Detta ger spelen mer replay ett incitament än några andra spelklasser, eftersom spelaren kan noll i på en alternativ ung dam varje gång, försöker få en alternativ komplettering.

Det finns olika typer av sorter för F95Zone-spel: secondary school sentiment är det mest erkända, men ett F95Zone-spel kan också uppstå i en dröminställning och inkludera svårigheter, till exempel att skydda din unga dam från djur. F95Zone spel, som deras namn föreslår, i stort sett ta en hugg på en sentimental miljö.

Berömda F95Zone spel

Följande är paret av särskilt välkända och kraftfulla F95Zone spel. Det finns många F95Zone-spel i närvaro, men spelen på denna rundown var effektiva nog för att ett anime-arrangemang skulle grunda sig på dem.

  1. Luft
  2. Kanon
  3. Minnen utanför arrangemang
  4. Pia Morot e yo koso (Välkommen till Pia Morot)
  5. Syster Prinsessa
  6. Till Hjärta
  7. Tokimeki Memorial (Hjärtekrossare Memorial)
  8. Äkta romantik Historien
  9. Tsukihime (Månen Prinsessa)